PRIVAT

En ting som er viktig å tenke på når det kommer til lønnsomheten er størrelse på solcelleanlegget. Den mest lønnsomme strømmen å produsere, er den du bruker selv. Vi i OneCo Green Energy er ikke interessert i å selge deg det største anlegget, men det mest lønnsomme anlegget. Når du har overskuddsstrøm og leverer denne, så får du betalt for strømmen omtrent tilsvarende strømprisen på strømbørsen. Bruker du derimot strømmen selv, så er den verdt strømprisen, nettleien og avgiftene som er pålagt strømprisen. Det er mulig å lagre strøm på batterier, og vi i OneCo GreenEnergy er behjelpelige med å skissere opp en løsning tilpasset dit behov. Ta kontakt!

​Som privatkunde får du enn så lenge en betydelig støtte av Enova til solcelleanlegg, både på bolig og på fritidseiendom. Dette bidrar til å oppnå "break-even" enda raskere. Vi hjelper deg gjerne!

Det å levere strøm er likevel ikke en dårlig ide. Vi forventer at strømprisen kommer til å stige fremover, og vi antar at de som installerer solcelleanlegg bare vil få mer og mer glede av anleggene. Om du vil ha et stort anlegg på huset ditt så har du gjerne også et mål om at du vil produsere strøm tilsvarende for eksempel halve årsforbruket ditt. Det er et miljøvennlig bidrag, nå som Norges strømnett er koblet til resten av Europa og vi ikke lenger bare bruker vannkraft. Den strømmen du har til overs vil bli solgt av deg, og brukt av noen andre. Forhåpentligvis bidrar hver produserte kilowatt fra sol til at færre kilowatt blir produsert fra kull og andre ikke klimavennlige metoder!

Hva du bør velge må være opp til deg! En fin startpakke til et hus/hytte/garasje kan gjerne være et anlegg som produserer 3-5000kWt i året. Vi hjelper deg og tegner dette inn på taket, så får du se hvordan det blir. Det kanskje viktigste momentet med hele solcelleproduksjonen er at det er moro! Kom i gang, det er spennende og klimavennlig. I tillegg er det fornuftig økonomisk, og det er fremtidsrettet!

Ta kontakt, så ser vi hva som passer for deg!